Nyheder

Nyheder
Alle nyheder

FAQ

Varen jeg gerne vil have er udsolgt - får I flere af den? 

Uheldigvis bliver visse varer udsolgt. Nogle varer får vi igen, nogle udgår i takt med der kommer nye designs. Du er altid velkommen til at sende os en forespørgsel på kundeservice@jewelrybyad.com 

Jeg har brug for mere information om en vare: 


Vi skriver så mange oplysninger som muligt om vores varer, så som størrelse, farve, materiale osv. Hvis du har brug for yderligere information, så skriv til os på kundeservice@jewelrybyad.com. 
Det er vigtigt at du vedlægger varenummeret, som du finder i varens beskrivelse.

Varen jeg købte er nu blevet billigere - betaler I differencen tilbage? Heldigvis for vores kunder sætter vi flere priser ned, end vi sætter op. Vi kan desværre ikke kompensere kunder, der allerede har købt en vare, vi sætter prisen ned på.

Spørgsmål omkring betaling

Vi tager imod følgende betalingsmetoder.

       Dankort

       VISA-Dankort

       VISA

       MasterCard

       Diners Club

       VISA Electron

       Bankoverførsel (Forudbetaling)

       Maestro

       PayPal

       Mobilpay

       Viabill

De viste priser på sitet er inklusiv dansk moms (25%). Al handel på www.jewelrybyad.com foregår på dansk.

Kreditkort
I betalingsfasen får du opgivet, hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris. Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til en sikker server hos Epay, hvor du skal indtaste følgende:

  • Kreditkortnummer

  • Udløbsdato

  • Kontrolcifre

Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan www.jewelrybyad.com ikke gennemføre dine varekøb. Herefter trykkes på 'Godkend'. Beløbet trækkes først på din konto, når varen sendes fra www.jewelrybyad.com. Du vil ved modtagelsen af bestillingen få en ordrebekræftelse samt faktura. Ordren kan trackes hos Post Danmark eller GLS.

Herefter send os venligst en bekræftelse herpå på email kundeservice@jewelrybyad.com

Dankort
Når du har samlet de varer, du ønsker og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server hos Epay.
Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af NETS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises, i dit browservindue, et lille 'Secure Server'-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.
Hos www.jewelrybyad.com beder vi dig aldrig om din underskrift eller pinkode. Uanset om du handler på Internet eller i en traditionel butik gælder det, at det KUN er din underskrift eller pinkode, som, i juridisk forstand, kan betragtes som bindende. Hvis nogen misbruger dit kortnummer og kortets udløbsdato, har den pågældende butik pligt til at annullere handelen. Det kan din bank gøre for dig. Det vil sige, at du ikke løber nogen risiko ved at handle hos www.jewelrybyad.com
At bestille online er den mest sikre og effektive måde for os at håndtere din ordre. Derfor tager vi kun imod ordrer online. Vi trækker først pengene, når ordren er sendt afsted.

 

Spørgsmål om fragt og levering

Leverer I til mit land?
Vi leverer til de fleste lande indenfor EU. Fremgår dit land ikke på listen i indkøbskurven, kan du kontakte os og vi vil forsøge at opnå aftale om levering dertil.

 

Skal jeg betale told på varerne?
Der kan komme told og afgifter når din ordre skal leveres i et andet land udenfor EU. Disse udgifter skal du selv betale for. Toldreglerne varierer meget fra land til land, så kontakt dine lokale toldmyndigheder hvis du er i tvivl.

 

Jeg har afgivet en ordre, kan jeg ændre ordren? 
Vi pakker løbende, såvi skal modtage ændringen hurtigst muligt på mail: kundeservice@jewelrybyad.com eller på tlf.: +45 40262305 efter ordreafgivelse, for at det skal kunne lade sig gøre.

 

Hvis jeg ikke er hjemme når min pakke ankommer, hvad sker der så?
Post Danmark vil lægge en seddel i din postkasse, og du kan så efterfølgende afhente pakken på dit lokale posthus.
Såfremt du har mulighed, kan vi anbefale, at du sender til dit arbejde, så der altid er nogen til at modtage din pakke.
 

Jeg har brug for at ændre leveringsadressen på min ordre: 
For at kunne ændre adressen for en afgivet ordre skal du skrive til kundeservice på kundeservice@jewelrybyad.com med dit ordrenummer og de nødvendig ændringer. Vores kundeservice vil vende tilbage med information om det var muligt at foretage ændringen.