Nyheder

Nyheder
Alle nyheder
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Jewelry by AD er stiftet i 2014 af Annemette Djernæs. Annemette Djernæs har mange års erfaring med smykkedesign. I 2018 tiltrådte Julie Amanda Nyholm Petersen som medejer og designer.

 

Ideen til Jewelry by AD er opstået på grund af kærlighed til smykker, og lysten til at designe selv. Det lille iværksættersmykkeventyr er startet helt tilbage fra da Annemette var en lille pige. Allerede dengang designede hun smykker til veninder og solgte sit designs i forskellige butikker i København.  

 

I 2009 krydse Julie og Annemette’s veje for første gang i 1001perle på gammelkongevej. Det stærke venskab og den gensidige kærlighed til smykker, udmøntede sig i et partnerskab og fælles ejerskab af webshoppen.

 

Med en vision om at inspirere dig til at gå med en masse lækre smykker og ikke være bange for at sammensætte på kryds og tværs. Typisk med tiden går man med de samme yndlingssmykker hver dag, men man skal ikke underkende vigtigheden af at smykke sig. Både overfor sig selv og også omgivelserne - der er ingen tvivl om at du føler et større velvære, når du har tænkt over din smykkesammensætning - og det vil omgivelserne straks bemærke. Med fokus på smykkerne vil du garanteret med det samme opleve at få søde kommentarer med på vejen - hvis ikke - kan du være sikker på, at én eller flere kvinder i løbet af dagen har bemærket dine smykker.

Derfor - skift dine smykker ud fra dag til dag - prøv nye farver - nye designs - eller kig dit gamle smykkeskrin igennem, og se om ikke der er noget der trænger til at blive luftet.
Måske har du noget ret trendy eller klassisk liggende, som du havde glemt alt om?

_

Julies stil er farverig og til tider over the top.Hun sværger til skæve farvesammensætninger og masser af mønstre.

I hendes smykke garderobe finder man alt fra klassiske arvesmykker, til topmoderne bambus‐bogstaver og statmentringe. Hun designer moderne og feminine smykker.