Nyheder

Nyheder
Alle nyhederJewelry By AD er grundlagt i 2014, og opstod af stor kærlighed og passion for smykker og ædelstene. 

Eventyret startede helt tilbage fra da Annemette var barn. Allerede dengang designede hun smykker til veninder, og solgte sine designs i forskellige butikker i København. 

I 2009 krydsede Julie og Annemettes veje for første gang, i 1001perle på Gammel Kongevej. Det stærke venskab og den gensidige kærlighed og fascination for smykker, udmøntede sig i et partnerskab og fælles ejerskab. 

Sammen har vi en fælles vision om at inspirere dig til at gå med en masse lækre smykker, uden frygt for at sammensætte smykker på kryds og tværs. 

Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye kollektioner som er moderne og tidsnære. Inspirationen og formgivningen kommer fra vores omgivelser og er i konstant udvikling. 

“Intet kan beskrive den følelse, der suser gennem kroppen, når jeg ser et af mine designs båret af en kunde. For mig kommer designsne først til live, når de bliver båret af kunderne” - Indehaver Julie

Typisk med tiden går man med de samme yndlingssmykker hver dag, men man skal ikke underkende vigtigheden af at smykke sig. Både overfor sig selv og omgivelserne. Der er ingen tvivl om at du føler et større velvære, når du har tænkt over din smykkesammensætning – og det vil omgivelserne straks bemærke. 

“You never really know a woman until you've seen her jewelry” - unknown

Vi brænder for at præsentere det bedste indenfor smykker, som får dig til at stråle fra top til tå. Med fokus på smykkerne, vil du garanteret opleve at få søde kommentarer med på vejen – hvis ikke – kan du være sikker på, at én eller flere kvinder i løbet af dagen har bemærket dine smykker. 

I dag har vi et komplet sortiment med sølv, guld og ædelstene, og det giver rigtig mange glade kunder som følge deraf. 

Vi har ingen forretning uden vores glade kunder. 

Tak for jer!