Billede: Julie Amanda Nyholm Petersen & Annemette Djernæs

Billede: Julie Amanda Nyholm Petersen & Annemette Djernæs

Starten på et eventyr

Jewelry By AD blev grundlagt i 2014 af Annemette, og opstod af hendes store kærlighed og passion for smykker og ædelstene. 

Eventyret startede helt tilbage fra da Annemette var barn. Allerede dengang designede hun smykker til veninder, og solgte senere sine designs i forskellige butikker i København. 

I 2009 krydsede Julie og Annemettes veje for første gang, i butikken ¨1001perle¨ på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Dette stærke venskab, og den gensidige kærlighed og fascination for smykker, udmøntede sig senere i et fælles partner- og ejerskab. 

Vi har sammen en fælles vision om at inspirere dig til at bære flere smykker, som du kan sammensætte, med både et klassisk og trendy udtryk på samme tid. 

Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye kollektioner som er moderne og tidssvarende. Inspirationen og formgivningen kommer fra vores omgivelser og er i konstant udvikling. Julie tegner og designer selv en del af smykkerne, og henter blandt andet inspiration fra modeuniverset, tendenser, samt hendes egne tanker og ideer om det ideelle smykke til en hver kvinde. 

“Intet kan beskrive den følelse, der suser gennem kroppen, når jeg ser et af mine designs båret af en kunde. For mig kommer designet først til live, når de bliver båret af kunderne” – siger Julie

Typisk med tiden går man med de samme yndlingssmykker hver dag, men man skal ikke underkende vigtigheden af at smykke sig. Både overfor sig selv og omgivelserne. Der er ingen tvivl om at du vil føle et større velvære, når du har tænkt over din smykkesammensætning – og det vil omgivelserne straks bemærke. 

“You never really know a woman until you've seen her jewelry” - unknown

Vi brænder for at præsentere det bedste indenfor smykker, som får dig til at stråle fra top til tå. Med fokus på smykkerne, vil du garanteret opleve, at få søde kommentarer med på vejen – hvis ikke – kan du være sikker på, at én eller flere kvinder i løbet af dagen har bemærket dine smykker. 

I dag har vi et komplet sortiment med sølv, guld og ædelstene, og det giver os rigtig mange glade kunder som følge deraf. 

Kig rundt på vores webshop med det skønne udvalg af smykker, har du spørgsmål, ris eller ros, hører vi med glæde fra dig.

Vi har ingen forretning uden vores glade kunder. 

Tak for jer!