Nyheder

Nyheder
Alle nyheder
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkortIdeen til Jewelry by AD er opstået ud af kærlighed til smykker, og lysten til at designe selv. Det lille iværksættersmykkeventyr er startet helt tilbage fra da Annemette var en lille pige. Allerede dengang designede hun smykker til veninder og solgte sit designs i forskellige butikker i København.  

 

I 2009 krydse Julie og Annemette’s veje for første gang i 1001perle på Gammel Kongevej. Det stærke venskab og den gensidige kærlighed til smykker, udmøntede sig i et partnerskab og fælles ejerskab af webshoppen.

Med en vision om at inspirere dig til at gå med en masse lækre smykker og ikke være bange for at sammensætte på kryds og tværs. Typisk med tiden går man med de samme yndlingssmykker hver dag, men man skal ikke underkende vigtigheden af at smykke sig. Både overfor sig selv og også omgivelserne - der er ingen tvivl om at du føler et større velvære, når du har tænkt over din smykkesammensætning - og det vil omgivelserne straks bemærke. Med fokus på smykkerne vil du garanteret med det samme opleve at få søde kommentarer med på vejen - hvis ikke - kan du være sikker på, at én eller flere kvinder i løbet af dagen har bemærket dine smykker.

__


Jewelry by AD was founded in 2014 by Annemette Djernæs. 
Annemette Djernæs has many years of experience with jewelry design. In 2018, Julie Amanda Nyholm Petersen joined as co-owner and designer.

Change your jewelry from day to day - try new colors - new designs - or look through your old jewelry box and see if there is anything that needs to be renewed. Maybe you have something pretty trendy or classic lying that you had forgotten about?