Annemette                        Grethe                          

Annemette Djernæs                                    Julie Amanda Nyholm                                  Grethe Stevns

Designer and director                           Marketingmanager og partner                                Bogholderi

contact@jewelrybyad.com                          julie@jewelrybyad.com                    kundeservice@jewelrybyad.com                     

Jewelry by AD's historie

Jewelry by AD er stiftet i 2014 af Annemette Djernæs. Annemette Djernæs har mange års erfaring med smykkedesign. Hun er grundlægger af smykkekonceptet Enamel Copenhagen (Butik på Frederiksberg og webshoppen www.enamel.dk), Smykkebazar.dk (hjemmesidekoncept), 1001 Perle (Butik på Frederiksberg og webshoppen www.1001perle.dk) og har også designet smykker for Panduro Hobby A/S (se nogle af smykkerne - klik her)

Hvordan opstod Jewelry by AD
Ideen til Jewelry by AD er opstået på grund af Annemettes kærlighed til smykker, og lysten til at designe selv. Det lille iværksættersmykkeventyr er startet helt tilbage fra da Annemette var en lille pige. Allerede dengang designede hun smykker til veninder og solgte sit designs i forskellige butikker i København.  

Smykkedesigner Annemette Djernæs' vision
Min vision er at inspirere dig til at gå med en masse lækre smykker og ikke være bange for at sammensætte på kryds og tværs. Typisk med tiden går man med de samme yndlingssmykker hver dag, men man skal ikke underkende vigtigheden af at smykke sig. Både overfor sig selv og også omgivelserne - der er ingen tvivl om at du føler et større velvære, når du har tænkt over din smykkesammensætning - og det vil omgivelserne straks bemærke. Med fokus på smykkerne vil du garanteret med det samme opleve at få søde kommentarer med på vejen - hvis ikke - kan du være sikker på, at én eller flere kvinder i løbet af dagen har bemærket dine smykker.
Derfor - skift dine smykker ud fra dag til dag - prøv nye farver - nye designs - eller kig dit gamle smykkeskrin igennem, og se om ikke der er noget der trænger til at blive luftet.
Måske har du noget ret trendy eller klassisk liggende, som du havde glemt alt om?

Sådan passer du bedst på dine smykker
Smykkerne er alle i Sterlingsølv 925S samt forgyldt Sterlingsølv 925S. Jo bedre du passer på smykkerne, jo længere holder forgyldningen.
Sterlingsølv 925S: Opbevar dine smykker i en tillukket pose eller æske. Undgå at have smykkerne på når du vasker hænder, bruger håndcreme eller går i bad. Puds dine sølvsmykker med en sølvpudseklud i ny og næ - det giver et helt nyt skinnende look, og det holder smykkets holdbarhed vedlige.
Forgyldt Sterlingsølv 925S: Opbevar dine smykker i en tillukket pose eller æske. Undgå at have smykkerne på når du vasker hænder, bruger håndcreme eller går i bad. Forgyldningen vil aftage med tiden og alt efter brug, men du kan forlænge holdbarheden af forgyldningen ved at passe godt på smykkerne.
Sort Rhodinering: Opbevar dine smykker i en tillukket pose eller æske. Undgå at have smykkerne på når du vasker hænder, bruger håndcreme eller går i bad. Den sorte plating vil aftage med tiden og alt efter brug, men du kan forlænge holdbarheden af forgyldningen ved at passe godt på smykkerne.

 

Mange smykkehilsner,

Jewelry by AD

CO/ Garant

Roskildevej 150
2500 Valby
Denmark
Cvr.: 34576246
Tlf.: + 45 40 26 23 05
E-mail adresse: kundeservice@jewelrybyad.com
Hjemmeside: www.jewelrybyad.com


Mest solgte

Information

Nyheder

Tilbud

Leverandører

Ingen leverandører

Tags