• Nedsat pris
  • Bogstavhalskæde KUN 179,-

Bambus Bogstavhalskæde

179,00 kr.
53,70 kr. Spar 70%
Inkl. moms

Bogstaverne er mellem 3-3,5 cm i højden. 

Materiale: Rhodineret messing belagt med guld

Kæden er 40 cm 

Har 2 lukninger så kan justeres i længden til 45 cm 

Testet hos FORCE Technology - Nikkel og bly fri.

Bogstav
Antal
1 - 2 dages levering

Om Forgyldning:

En forgyldning er et tynd lag guld, der lægges oven på sølv, messing etc. Forgyldninger kan have forskellige tykkelser, vi benytter som oftest 0.5 – 1 Micron alt afhængig af smykket.

Forgyldte smykker mister farven med tiden:

Ligesom at sølv anløber gør forgyldte smykker det også. Sved, syre fra huden, kontakt med tøj og dagligt brug slider løbende på forgyldningen. Det er meget individuelt hvor hurtigt man slider en forgyldning. Nogle personer kan slide en forgyldning af på en måned, mens andre kan have et forgyldt smykke i flere år, før der kan ses en forskel.

Sådan passer du godt på dine smykker:

Du har selvfølgelig købt dine smykker for at gå med dem og for at vise dem frem. Men hvis du gerne vil passe ekstra godt på dine smykker, skal du tage dem af når du:

- Sover
- Dyrker sport og andre fysiske aktiviteter
- Går i bad
- Bader i havet
- Gør rent og er i berøring med vand og rengøringsmidler

Generelt skal du undgå kontakt med kemikalier - derfor er det også en god idé at tage smykker på som det sidste når du skal ud ad døren. På den måde undgår du kontakt med parfume, cremer etc. 

Opbevaring af smykker:

Den bedste måde at opbevare smykker på er ved at putte dem i en plastpose, hver for sig. Så undgår du at smykkerne ridser hinanden og posen er med til at bevare forgyldte overflader mv. Undgå at stille dine smykker i direkte sollys, det kan medføre misfarve.

B
7 Varer

Specifikke referencer