AW18 - More is more is more

AW18 - More is more is more

AW18 er så småt ved at være landet. En sæson i vores favør. More is more is more. Måske er du små småt begyndt at planlægge din AW18 garderobe eller os leder du desperat efter inspiration. Lige meget hvad er vi her, for at hjælpe dig med at rocke denne sæsons tendenser.

OTT earrings

We are all about over the top earrings. Det er en af de mange tendenser vi slet ikke kan få nok af. Vores motto har altid været more is more og i denne sæson kommer det rigtigt til sin ret. Både i form af størrelser og farver, det her er sæsonen hvor du ikke skal være bange for at være for meget. Vi har samlet 5 OTT bestsellers her til jer ovenfor. 

Statement scarves:

Hvis du endnu ikke har bemærket det, kommer der til at være mange lag på lag styles i AW18. Tilfør dit outfit et ekstra lag med et statement tørklæder. Hvem ved måske kommer der snart nogle på webshoppen.

 

Bling out banana hair clip

Vi er vilde med hair clips and claws og denne sæson trækker op til en af vores favoritter the bling out banana hair clip. Den kommer i de klassiske farver og selvfølgelig også nogle mere farvestrålende udgaver som disse.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: